Curățare boilere, puffere

Nevoia de echipamente pentru încălzirea apei menajere sau doar pentru încălzirea locuințelor s-a constituit în ultimii ani într-o necesitate. Echipamentele cele mai utilizate pentru îndeplinirea sarcinilor de mai sus sunt boilerele. Variantele moderne de boiler sunt făcute cu preponderență din oțel sau oțel aliat, prevăzute cu serpentine prin intermediul cărora se realizează transferul termic.

Când apa este încalzita, sărurile de duritate (calciu și magneziu ) formează carbonați de calciu și de magneziu insolubili (calcar). Această reacție este cel mai probabil să aibă loc în cea mai fierbinte parte a sistemului, de obicei suprafața de transfer a căldurii, respectiv pe serpentinele sau rezistențele boilerului, fapt care generează scăderea randamentului și implicit creșterea consumului de combustibil sau energie electrica.

O altă problemă care poate apărea în boilerele și rezervoarele în care apa nu a fost utilizată mai mult timp este cea a contaminării cu microorganisme, cel mai frecvent simptom fiind apariția mirosului la consumul apei stocate. În această situație este necesară igienizarea sistemului.

Societatea noastră oferă servicii de curățare chimică profesională cu aparatură de ultimă generație.

Folosim soluții chimice , neutralizatori și inhibitori de coroziune pentru protecția instalației certificate ISO și cu agreement. Soluțiile sunt folosite de personal calificat. Se oferă factură și garanție.

Call Now Button